Giuseppe Ferraro Profesjonalne podziękowania Certyfikat kwalifikacji sędziego Mistrzostw Świata w Pizzy Giropizza d'Europa, 1 miejsce Doświadczenie zawodowe…makingscience16 sierpnia 2018
Alessandro Gatti Profesjonalne podziękowania 2011 2. miejsce w klasyfikacji Pizza a Due, Paris Trophy 2012 6th Classified…makingscience16 sierpnia 2018
Rosa Casulli Profesjonalne podziękowania 2006 3. miejsce w kategorii Pizza in Teglia na Mistrzostwach Świata w Pizzy,…makingscience16 sierpnia 2018
Giorgio Sabbatini Profesjonalne podziękowania 2025 1. miejsce Kategoria Pizza w Pala, Mistrzostwa Świata w Pizzy, Parma 2025…makingscience16 sierpnia 2018
Paolo Abbiati Doświadczenie zawodowe 2008 - obecnie Właściciel i Pizzaiolo restauracji Pizzeria Tilacino 366 w San Gaetano…makingscience16 sierpnia 2018
Emanuele Sciortino Doświadczenie zawodowe 2004 do chwili obecnej Właściciel Pizzeria Ai Portici, Paternò, Catania 2001-2004 Barman w…makingscience16 sierpnia 2018
Michele Croccia Profesjonalne podziękowania 2009 2. sklasyfikowana Pizza Napoletana STG, Mistrzostwa Świata w Pizzy 2010 2. miejsce…makingscience16 sierpnia 2018
Adolfo Rastelli Doświadczenie zawodowe 2001 i 2002 Asystent ratownika w Residence Hotel Paradiso, Martinsicuro Teramo 2001 -…makingscience16 sierpnia 2018
Alessandro Civettini Doświadczenie zawodowe 1991 - 2000 Kreślarz i inspektor ds. planowania w rodzinnym biurze technicznym 2000…makingscience16 sierpnia 2018
Angelo Silvestrini Profesjonalne podziękowania Od 2001 roku do chwili obecnej sędzia pieca na Mistrzostwach Świata w Pizzy…makingscience16 sierpnia 2018