Skip to main content

Sandro Batzella

Profesjonalne podziękowania 1984 1. sklasyfikowany włoski konkurs pizzy, Carrara Fair Tirreno C.T. 1985 2. sklasyfikowany…
makingscience
16 sierpnia 2018

Fabio Sebastiani

Profesjonalne podziękowania 4 miejsce Kategoria Pizza a due Mistrzostwa Świata w Pizzy 2015, Parma 1…
makingscience
16 sierpnia 2018

Giuseppe D’Angelo

Doświadczenie zawodowe 2010 do chwili obecnej Konsultant techniczny i nauczyciel pieczenia 2023 Osoba do kontaktu…
makingscience
16 sierpnia 2018

Giuseppe Ferraro

Profesjonalne podziękowania Certyfikat kwalifikacji sędziego Mistrzostw Świata w Pizzy Giropizza d'Europa, 1 miejsce Doświadczenie zawodowe…
makingscience
16 sierpnia 2018

Alessandro Gatti

Profesjonalne podziękowania 2011 2. miejsce w klasyfikacji Pizza a Due, Paris Trophy 2012 6th Classified…
makingscience
16 sierpnia 2018

Rosa Casulli

Profesjonalne podziękowania 2006 3. miejsce w kategorii Pizza in Teglia na Mistrzostwach Świata w Pizzy,…
makingscience
16 sierpnia 2018

Giorgio Sabbatini

Profesjonalne podziękowania 2025 1. miejsce Kategoria Pizza w Pala, Mistrzostwa Świata w Pizzy, Parma 2025…
makingscience
16 sierpnia 2018

Paolo Abbiati

Doświadczenie zawodowe 2008 - obecnie Właściciel i Pizzaiolo restauracji Pizzeria Tilacino 366 w San Gaetano…
makingscience
16 sierpnia 2018

Emanuele Sciortino

Doświadczenie zawodowe 2004 do chwili obecnej Właściciel Pizzeria Ai Portici, Paternò, Catania 2001-2004 Barman w…
makingscience
16 sierpnia 2018

Michele Croccia

Profesjonalne podziękowania 2009 2. sklasyfikowana Pizza Napoletana STG, Mistrzostwa Świata w Pizzy 2010 2. miejsce…
makingscience
16 sierpnia 2018
preloader