Sandro Batzella Profesjonalne podziękowania 1984 1. sklasyfikowany włoski konkurs pizzy, Carrara Fair Tirreno C.T. 1985 2. sklasyfikowany…makingscience16 sierpnia 2018
Fabio Sebastiani Profesjonalne podziękowania 4 miejsce Kategoria Pizza a due Mistrzostwa Świata w Pizzy 2015, Parma 1…makingscience16 sierpnia 2018
Giuseppe D’Angelo Doświadczenie zawodowe 2010 do chwili obecnej Konsultant techniczny i nauczyciel pieczenia 2023 Osoba do kontaktu…makingscience16 sierpnia 2018
Giuseppe Ferraro Profesjonalne podziękowania Certyfikat kwalifikacji sędziego Mistrzostw Świata w Pizzy Giropizza d'Europa, 1 miejsce Doświadczenie zawodowe…makingscience16 sierpnia 2018
Alessandro Gatti Profesjonalne podziękowania 2011 2. miejsce w klasyfikacji Pizza a Due, Paris Trophy 2012 6th Classified…makingscience16 sierpnia 2018
Rosa Casulli Profesjonalne podziękowania 2006 3. miejsce w kategorii Pizza in Teglia na Mistrzostwach Świata w Pizzy,…makingscience16 sierpnia 2018
Giorgio Sabbatini Profesjonalne podziękowania 2025 1. miejsce Kategoria Pizza w Pala, Mistrzostwa Świata w Pizzy, Parma 2025…makingscience16 sierpnia 2018
Paolo Abbiati Doświadczenie zawodowe 2008 - obecnie Właściciel i Pizzaiolo restauracji Pizzeria Tilacino 366 w San Gaetano…makingscience16 sierpnia 2018
Emanuele Sciortino Doświadczenie zawodowe 2004 do chwili obecnej Właściciel Pizzeria Ai Portici, Paternò, Catania 2001-2004 Barman w…makingscience16 sierpnia 2018
Michele Croccia Profesjonalne podziękowania 2009 2. sklasyfikowana Pizza Napoletana STG, Mistrzostwa Świata w Pizzy 2010 2. miejsce…makingscience16 sierpnia 2018