Skip to main content

Marana

Od 1992 roku Marana Forni jest synonimem innowacji w świecie pizzy. Firma wprowadziła Rotoforno SU&GIU, rewolucyjny piec, który obraca pizzę niezależnie i utrzymuje powierzchnię pieczenia zawsze gorącą.

Technologia ta optymalizuje pracę kucharza pizzy, zmniejsza zmęczenie i zapewnia szybszy czas obsługi, z nieskazitelnymi wynikami za każdym razem. Obecnie Marana Forni jest obecna we Włoszech i w ponad 100 krajach na całym świecie. Gama pieców ewoluowała na przestrzeni lat, ale każdy model jest nadal produkowany w całości we Włoszech.

Oferta obejmuje zarówno tradycyjne piece stacjonarne, jak i zaawansowane technologicznie rozwiązania, takie jak Rotoforno SU&GIU i system Genius, z których wszystkie można w dużym stopniu dostosować do indywidualnych potrzeb.

Piece Marana zapewniają bezpośrednie gotowanie na drewnie, gazie lub peletach, a także oferują możliwość łączenia dwóch różnych paliw, zapewniając maksymalną elastyczność operacyjną dla potrzeb branży gastronomicznej.

Od ponad dwudziestu lat Włoska Szkoła Pizzaioli wybiera Marana Forni jako swojego oficjalnego partnera, wykorzystując jej piece w profesjonalnych kursach szkoleniowych. Uznanie to potwierdza jakość, niezawodność i innowacyjność tej włoskiej firmy.

Przejdź do strony
preloader