Skip to main content

5 pór roku

Od wyboru najlepszych ziaren po produkcję mąki, Le 5 Stagioni reprezentuje najwyższą jakość w pizzeriach. Nasza praca jest wynikiem ciągłych badań, innowacji i surowców przetwarzanych przy użyciu najbardziej zaawansowanych technologii mielenia. Wizją Le 5 Stagioni przy tworzeniu tej gamy jest dedykowanie naszych produktów zarówno miłośnikom tradycji, jak i odważnym eksperymentatorom, tym, którzy tworzą sztukę swoich dzieł, pozwalając każdemu profesjonalnemu producentowi pizzy wyrazić swoją kreatywność. Oferujemy najlepsze mąki i mieszanki dla tych, którzy każdego dnia wybierają doskonałość, jakość i starannie wyselekcjonowane produkty. Nieustannie poszukujemy najlepszych surowców, ulepszamy procesy produkcyjne i szanujemy środowisko, realizując projekty, które obejmują i promują cnotliwe zachowania w całym łańcuchu dostaw: od zbioru pszenicy po produkcję pizzy. Zaczynamy od bardzo odległych czasów, od tradycji mielenia w młynie o wielowiekowej historii, po zaawansowane technologie produkcji wysokowydajnych, wszechstronnych mąk przeznaczonych do każdego zastosowania w pizzeriach. Wyróżniamy się ścisłą kontrolą jakości naszych produktów, mając na celu usprawnienie pracy i oferowanie produktów, które mogą dać dodatkowy impuls do pracy pizzera. Wszystko to zawsze w trosce o nasze środowisko: nasze mąki są produkowane wyłącznie przy użyciu energii ze źródeł odnawialnych, ponieważ głęboko wierzymy, że jakość nie może iść w parze z odpowiedzialnością za środowisko.
Zdecydowaliśmy się być głównym sponsorem Scuola Italiana Pizzaioli właśnie po to, aby promować nasze wartości, dzielić się ze wszystkimi producentami pizzy tym, co wyobrażamy sobie w przyszłości: producentami pizzy przeszkolonymi przy użyciu najlepszych technik, wiedzy o najlepszych mąkach i gotowymi na zmiany, a także eksperymentującymi z produktami najwyższej jakości, ale z naciskiem na środowisko.

Przejdź do strony
preloader