KURS ROBIENIA PIZZY
Dzięki Scuola Italiana Pizzaioli sprawisz, że pizza stanie się Twoim prawdziwym zawodem. Jesteśmy jedyną szkołą z dedykowanymi obiektami i certyfikowanymi instruktorami, zarówno we Włoszech, jak i na całym świecie, dowiedz się, gdzie jest najbliższa!
Dlaczego warto wybrać nasze kursy
Włoska szkoła pizzy?
Doświadczenie i wielka pasja
Od końca lat 80. uczymy, jak robić pizzę, łącząc pasję z podejściem edukacyjnym i naukowym.
Kursy dla wszystkich poziomów
Niezależnie od tego, czy dopiero zaczynasz i szukasz kursu podstawowego, czy jesteś już doświadczonym producentem pizzy, mamy dla Ciebie idealny kurs
We Włoszech i za granicą
Naszą misją jest eksport włoskiej pizzy na cały świat: dlatego oprócz naszych włoskich i europejskich lokalizacji, można nas znaleźć w Azji, Australii, Ameryce Północnej i Południowej
Wybrani instruktorzy
Aby nauczyć cię, jak zrobić najlepszą pizzę, starannie dobieramy naszych nauczycieli: wszyscy są doświadczonymi profesjonalistami o wysokich umiejętnościach technicznych.
Pieczenie pizzy w przyszłości
od ponad 30 lat
Scuola Italiana Pizzaioli była jedną z pierwszych, które opracowały profesjonalne kursy dla pizzerów, łączące część praktyczną z całą teorią potrzebną do zdobycia świadomości procesu i konkretnych umiejętności technicznych.
Dołączając do Scuola Italiana Pizzaioli, będziesz mieć dostęp do różnych kursów, aby zostać producentem pizzy, z których główne to:
- Kurs zawodowy Pizzaiolo na poziomie 1
- Kursy szkolnictwa wyższego
- Kursy specjalistyczne dla profesjonalistów
- Kursy dotyczące nowych trendów
Co myślą osoby, które ukończyły u nas kurs?
Franco Valentino
Szkoła numer jeden we Włoszech Jestem dumny, że mogę być częścią tej szkoły i tej pięknej rodziny.
Ray Donovan
Jedna z najlepszych szkół pizzy w Europie, w pełni wykwalifikowany personel, przyjazna atmosfera, idealne miejsce do nauki od najlepszych ludzi.
Barbara Zanvettor
Tym, którzy chcą zagłębić się w świat pizzy, w 100% polecam tę SZKOŁĘ. Fantastyczni nauczyciele, najlepsza organizacja
NASZA MISJA
Nauczanie zawodu pizzera
Pasja i chęć poszukiwania sekretów robienia najlepszej pizzy to niektóre z motywacji, które napędzają nas każdego dnia do eksperymentowania, pogłębiania, uczenia się, a następnie dzielenia się tym, co wiemy, ze wszystkimi, którzy chcą nauczyć się zawodu i zostać producentami pizzy.
Napisz do nas, aby otrzymać informacje o naszych kursach i dowiedzieć się, gdzie możesz wziąć udział w następnym kursie, aby zostać profesjonalnym kucharzem pizzy!
O nas
Scuola Italiana Pizzaioli została założona w prowincji Wenecji w 1988 roku w celu szkolenia przyszłych profesjonalistów w świecie pizzy. Jest to jedyna szkoła, która certyfikowała szkolenie swoich instruktorów i posiada fizyczne zaplecze z salami lekcyjnymi i wyposażonymi laboratoriami przeznaczonymi do profesjonalnego szkolenia, zarówno w kraju, jak i na całym świecie. Program edukacyjny Szkoły jest najbardziej wszechstronny w świecie pizzy: od kursu Professional Pizzaiolo 1. stopnia do zaawansowanego szkolenia dla profesjonalistów, od zrównoważonego rozwoju w pizzeriach po nowe trendy, dzielimy się technikami i wiedzą, aby szkolić pizzaiolo przyszłości.
Ponadto Scuola Italiana Pizzaioli zapewnia doradztwo techniczne lub w zakresie zarządzania, budowanie zespołu, wydarzenia i działania skierowane również do świata amatorskiego, ściśle współpracując z naszymi partnerami, aby wnieść wartość do sieci kontaktów między firmami.
Główni partnerzy
Oficjalny partner
Partner techniczny
Politykaprywatności i polityka plików cookie
Copyright © 2024 SCUOLA ITALIANA PIZZAIOLI SRL P. IVA 02957980341