Skip to main content

Fabio Sebastiani


Ścieżka kariery Fabio prowadziła go przez różne doświadczenia w sektorze spożywczym: od gastronoma w dziale supermarketu do kierownika supermarketu, od właściciela pizzerii do kierownika dużej restauracji szybkiej obsługi i pizzerii. Uczestniczył w kilku kursach szkoleniowych w sektorze pizzy, w tym Master Instructor z certyfikowanym kursem szkoleniowym w maju 2014 roku. Obecnie jest odpowiedzialny za restaurację "Le Buonevoglie" w centrum handlowym w Padwie. Jest osobą kontaktową w zakresie organizowania kursów dla pizzerów w rejonie Padwy, a także szkoli pizzerów w zagranicznych lokalizacjach (Chiny, Niemcy). Zapewnia doradztwo techniczne i produktowe we Włoszech i za granicą.

Profesjonalne podziękowania

  • 4 miejsce Kategoria Pizza a due Mistrzostwa Świata w Pizzy 2015, Parma
  • 1 Miejsce Kategoria Pizza a due Mistrzostwa Świata w Pizzy 2018, Parma
  • 1. miejsce w kategorii drużynowej na Mistrzostwach Świata w Pizzy 2018, Parma

Doświadczenie zawodowe

  • 2003/2011 Właściciel pizzerii na wynos Jolly w Mira i Padwie.
  • 2011 “Prix” kierownik supermarketu
  • 2011/2012 Zastępca kierownika działu delikatesów i wędlin w supermarkecie Rossetto
  • 2012 – obecnie kierownik restauracji pizzerii Le Buonevoglie w Centro Giotto, Padwa
  • 2014 – Master Instructor prowadzący kursy i konsultacje dla pizzerów we Włoszech i za granicą.
preloader