Skip to main content

Adolfo Rastelli


Jego ścieżka edukacyjna i zawodowa początkowo doprowadziła Adolfo do podjęcia różnych doświadczeń zawodowych: instruktora pływania, producenta pizzy w rodzinnej firmie, specjalisty ds. zakupów w firmie z sektora obuwniczego. Doświadczenia te pozwoliły mu rozwinąć doskonałe umiejętności interpersonalne i relacje z klientami. Od 2007 r. zarządza rodzinną restauracją zatrudniającą ponad 15 pracowników, co pozwoliło mu rozwinąć umiejętności przywódcze i zarządzania personelem. W listopadzie 2018 r. pomyślnie ukończył kurs Master Instructor.

Doświadczenie zawodowe

  • 2001 i 2002 Asystent ratownika w Residence Hotel Paradiso, Martinsicuro Teramo
  • 2001 – 2005 Pizzaiolo w Ristorante Pizzeria Il Nibbio, Martinsicuro Teramo
  • 2003-2004 Instruktor pływania i fitness w wodzie w Delphinia Sports Association, San Benedetto del Tronto
  • 2004 Pracownik rolny w Azienda Agricola Lepore, Colonnella, Teramo
  • 2005 – 2007 Pracownik działu zakupów w Best Srl, San Benedetto del Tronto
  • 2007 do chwili obecnej Przedsiębiorca i szef kuchni pizzerii w Ristorante Pizzeria il Nibbio
preloader