Jak zrobić okrągłą pizzę al piatto, al padellino, w pala i focaccia.
Koncentracja na marketingu w pizzeriach i fotografii żywności
Rynek gastronomiczny, a w szczególności świat pizzy, coraz częściej wymaga ewoluujących profesjonalistów zdolnych do tworzenia tradycyjnych lub innowacyjnych produktów, które mogą konkurować z nowymi trendami.
Kurs Szkolnictwo wyższe Poziom 1 ma na celu przekazanie teoretycznej i praktycznej wiedzy niezbędnej na coraz trudniejszym i bardziej wymagającym rynku. Program obejmuje godziny poświęcone na naukę i doskonalenie umiejętności praktycznych wraz z sesjami teoretycznymi, które mają fundamentalne znaczenie dla zdobycia odpowiedniej świadomości i wiedzy, jak czerpać korzyści ze swojej pracy. Nie zabraknie również dogłębnych sesji z zakresu zarządzania, zarządzania i marketingu, które pozwolą lepiej zorganizować i usprawnić swój biznes. Kompletny kurs, który umożliwi uczestnikom zdobycie umiejętności w zakresie różnych stylów pizzy, uwieczniając je z profesjonalizmem dzięki uważnemu nauczaniu profesjonalisty w dziedzinie fotografii żywności, który ujawni sekrety i techniki ulepszania swoich produktów w komunikacji internetowej i społecznej.
Kurs jest odpowiedni dla osób, które zdobyły już doświadczenie w tej dziedzinie i chcą zdobyć nową wiedzę teoretyczną i praktyczną, aby ukończyć szkolenie zawodowe. Jest również przeznaczony dla tych, którzy chcą zdobyć nowe techniki lub modele zarządzania, aby lepiej zorganizować swoją działalność lub zdywersyfikować swoją ofertę gastronomiczną.