Od śniadań po aperitify, poprzez codzienne wypieki, koncepcja Bakery reprezentuje nowoczesną koncepcję piekarni wykorzystywaną do tworzenia słodkich i pikantnych produktów, oprócz kawiarni serwującej gorące i zimne napoje. Krótko mówiąc, jest to innowacyjna mieszanka amerykańskich wpływów, która łączy nasz model kawiarni, piekarni i cukierni w jednym formacie.
Scuola Italiana Pizzaioli oferuje nowy kurs szkoleniowy przeznaczony dla tych, którzy chcą odkryć lub pogłębić swoją wiedzę na temat sztuki współczesnego piekarnictwa i cukiernictwa. Od technik wyrabiania ciasta i zaczynu po tworzenie chlebów, focaccii i ciast. Kurs oferuje studiowanie receptur, profesjonalnych metodologii i narzędzi do optymalizacji procesów produkcyjnych. Zaprojektowany wyłącznie dla profesjonalistów i operatorów w sektorze, ze szczególnym naciskiem na innowacje i jakość rzemieślniczą.
Kurs jest odpowiedni dla profesjonalistów, którzy zdobyli doświadczenie w tej dziedzinie i chcą zdobyć nową wiedzę teoretyczną i praktyczną mającą na celu poprawę ich przygotowania zawodowego. Również dla tych, którzy chcą zdobyć nowe techniki lub modele zarządzania, aby lepiej zorganizować swoją działalność lub zdywersyfikować swoją ofertę gastronomiczną.