Profesjonalne podziękowania
- 2009 2. sklasyfikowana Pizza Napoletana STG, Mistrzostwa Świata w Pizzy
- 2010 2. miejsce w klasyfikacji Pizza a Due, Paris Trophy
- 2010 1. sklasyfikowana pizza w Teglia, trofeum Scalea
- 2011 2. miejsce dla pizzy bezglutenowej, Mistrzostwa Świata w Pizzy
- 2011 2 miejsce; Pizza Napoletana STG, Mistrzostwa Świata w Pizzy
- 2011 Certyfikat Ismecert dla produkcji Pizza Napoletana STG we własnej pizzerii
- 2012 – Świadectwo kwalifikacji sędziego na Mistrzostwach Świata w Pizzy
Doświadczenie zawodowe
- 1992 Praktykant pizzera w Palinuro podczas letnich i zimowych weekendów
- 1996 Pizzaiolo w pizzerii w Caselle in Pittari (SA)
- 1997 Otwarcie pizzerii La Pietra Azzurra w Caselle in Pittari (SA)
- 2012 Konsultant w Caracas, Wenezuela dla projektu Pizza nel Cuore; konsultant w Bogocie, Kolumbia dla projektu Pizza nel Cuore
- 2015 Otwarcie pizzerii Pizz e Maccarun w Sala Consilina
- Wykładowca Akademii Gambero Rosso
