Profesjonalne podziękowania
- 2018 International Finger Pizza Champion, Tecnobar & Food, Padwa
Doświadczenie zawodowe
- 1988-2020 Kierownik Ristorante Pizzeria “Due più Due” w Tai di Cadore: specjalizujący się w pizzerii, odpowiedzialny za kontrolę jakości.
- Od 2014 r. Wykładowca w obszarze pizzerii i żywności w siedzibie En.a.i.p. w Calalzo di Cadore “Kurs dla kucharzy pizzy”.
- Kwiecień 2015 Członek komisji egzaminacyjnej kursu rolno-spożywczego En.a.i.p.
- 2015 Wygłoszenie wykładu na temat zastosowań technicznych w imieniu Scuola Italiana Pizzaioli na “27th International Conference on Molecular Biology” w Levico Terme
- 2016 Wykładowca w imieniu Scuola Italiana Pizzaioli na 120-godzinnym kursie dla producentów pizzy organizowanym we współpracy z organizacją szkoleniową w Trentino Alto Adige
- Od 2014 roku do chwili obecnej sędzia wyścigu “Pizza Tour of Europe