Profesjonalne podziękowania
- 1985/1987 Mistrz Europy “Gusto Class” – Alghero – Włochy
- 1988 1. miejsce w klasyfikacji “Najlepsza pizza we Włoszech” – Genua – Włochy
- 1989 1. klasyfikacja “Pizza d’Autore” – Rovigo – Włochy
- 1991 2. miejsce w klasyfikacji “Free Style” – Nowy Orlean – USA
- 1992 2. klasyfikowane Mistrzostwa Świata w Pizzy “Pizza in Teglia” – Meldola – Włochy
- 1992 1st Classified ‘Free Style’ – Orlando – USA
- 1993 1. miejsce “Giant Pizza” – Las Vegas – USA
- 1994 1st Classified “Free Style” – Mistrzostwa Świata w Pizzy – Castrocaro Terme – Włochy
- 2008/2009/2010 1. miejsce “World Pizza Challenge” – Światowe Igrzyska Pizzy w Las Vegas – USA
- 2010 Nagroda za Całokształt Osiągnięć – Mistrzostwa Świata w Pizzy – Salsomaggiore Terme – Włochy
- 2017 – 1 miejsce “Best of the Best” – World Pizza Games w Las Vegas USA
Szkolenie
1984 Kurs dla mistrzów instruktorów Pizzaiolo
Kurs Master Instructor 2014 z certyfikowanym kursem szkoleniowym
Doświadczenie zawodowe
- 1975 r. Praktykant w pizzerii “Brian” w Brian di Eraclea we Włoszech.
- Otwarcie w 1979 roku pizzerii należącej do Briana di Eraclea – Włochy.
- Od 1991 r. kierownik działu technicznego Włoskiej Szkoły Pizzaioli.
- W latach 1997-2002 kapitan zespołu Veneto Aerobatics Team.
- Założyciel i kapitan Acrobatic Pizza Shock Team od 2010 roku.
- Szef sędziów piekarników na Mistrzostwach Świata w Pizzy