Skip to main content

Filippo Marini


Filippo Marini pracuje w branży restauracyjnej od bardzo młodego wieku, początkowo jako pracownik, pracując jako kelner, a później jako pizzaiolo. W 2005 roku rozpoczął karierę jako przedsiębiorca, zarządzając dwoma lokalami i z powodzeniem prowadząc pizzerię Nord Est zlokalizowaną w Norma w prowincji Latina. W czerwcu 2016 roku został Mistrzem Instruktorem Włoskiej Szkoły Pizzaioli.

Doświadczenie zawodowe

  • 2013 – obecnie Właściciel i szef kuchni pizzerii w Cooperativa “Il Principino”, Norma (LT)
  • Od 2011 do 2013 r. właściciel zakładu gastronomicznego, 3M S.A.S. di Filippo Marini, jako jedyny dyrektor i pracownik w Normie (LT).
  • 2005 – 2011 Kierownik punktu gastronomicznego w kompleksie sportowym należącym do gminy jako przedstawiciel prawny i pracownik spółdzielni Nord Est w Normie (LT)
  • 1998 Pizzaiolo w spółdzielni Idea Lavoro
  • 1997 Kelner w restauracji La Piccola Fontana, Norma (LT)
preloader